Whatsapp : +905366131453

Çalışma Saatlerimiz: 09:00 – 18:00

Telefon Numaramız

Mail Adresimiz

Adresimiz

Hakkımızda

Nimrof - Arıza Tespit Cihazları

İhtiyaç varsa biz de varız!!!

2003 yılında İstanbul'da kurulan Nimrof Elektronik Ltd., kendi elektronik tasarımlarını geliştiren ve üreten, global bir teknoloji firmasıdır. Elektronik ölçüm aletleri alanında yenilikçi çözümler sunarak geniş bir müşteri kitlesine ulaşmıştır. Kaliteli ürünlerimiz, gelişmiş üretim teknikleri ve müşteri odaklı yaklaşımımız ile sektörde güçlü bir itibar kazanmıştır. Sektördeki sürekli değişimlere ayak uydurarak, her türlü elektronik ihtiyaça cevap verebilecek ürünler geliştiriyoruz.

İletişim

Nimrof Elektronik

Sorularınız İçin

+90 (212) 509 00 63

Nimrof - Arıza Tespit Cihazı

Misyonumuz

Nimrof Elektronik olarak, elektronik tasarım ve üretim alanında mükemmelliği yakalamayı hedefliyoruz. Yüksek performanslı ve güvenilir ölçüm aletleri sunarak, müşterilerimizin teknik zorluklarını yenilikçi çözümlerle aşmalarına yardımcı olmak temel amacımızdır. Sürekli iyileştirme ve mükemmeliyetçilik ruhu ile hareket ederken, teknolojik yenilikleri sektöre kazandırarak ürün yelpazemizi genişletmeyi ve piyasa ihtiyaçlarını dinamik bir şekilde karşılamayı önemsiyoruz.

Nimrof - Arıza Tespit Cihazı

Vizyonumuz

Nimrof Elektronik olarak vizyonumuz, elektronik ölçüm aletleri sektöründe dünya lideri olmak ve global pazarlarda etkin bir şekilde rekabet etmektir. Yenilikçi ve sürdürülebilir teknolojilerimizle, dünya genelindeki tüm müşterilere ulaşarak, teknolojik bağımsızlık ve yerel değer yaratma konusunda öncü bir rol üstlenmek. Ar-Ge ve inovasyon odaklı çalışmalarımızla sektördeki standartları belirleyerek, elektronik ve teknoloji alanında uluslararası bir referans noktası olmayı amaçlıyoruz.

 Artan öz güvenimiz ve memnuniyetle karşılaştığımız talep nedeni ile arıza konusunda kronik olmuş problemleri hedef alan bizler, akabindeki yıllarda koca binayı kırıp dökmeden kaçak su arızalarına yönelik bir tespit cihazı olan AT540’ı geliştirdik. Ardısıra, doğalgaz kaçağını da görebilen AT550 ve mini modeli olan AT560 modelleri geldi. Kısacası nerede canımız yandıysa becerimiz ve birikimimiz kadarıyla oraya neşter vurmaya çalıştık…Böylece Nimrof bizce oldu…

 

Nimrof - Arıza Tespit Cihazı

Nimrof Bizce Oldu!

SORULARINIZI 7/24 CEVAPLAMAK İÇİN BURADAYIZ

Şimdi İletişime Geçin!

Nimrof Vietnam

Hanoi Office: 9/7B, Alley 282, Khuong Dinh Road, Ha Dinh Ward, Thanh Xuan District, Hanoi Capital of Vietnam Tel: +84-24-3998.8658 / 3558.7933 Fax : +84-24-3557.3001

Contact US